create your own web page

Book et foredrag

For dig, der ønsker at høre om den barske virkelighed, de færreste kender til og bliv klogere på, hvordan man går fra udsat til værdsat og indsat til ansat.

Hvert oplæg tilpasses i henhold til publikum.

YOUANDX håndterer mine foredragsbookinger og forespørgelser. 
Ring og forespørg på telefon 70 200 449 eller book direkte nederst på siden.

Dette foredrag tager dig med på en rejse fra min barndom til i dag. En barndom præget af hård kærlighed, svigt og nederlag, der førte til et ekstremt gadeliv, kun få kan forestille sig.

Jeg fortæller ærligt og uden omsvøb gennem anekdoter, om hvad det vil sige at vokse op uden rollemodeller, at være splittet mellem flere kulturer, at føle sig ekskluderet og derfor søge fællesskabet i hårde gademiljøer samt hvad det kræver at vende tilbage på rette spor.

Med udgangspunkt i min livshistorie berøres emner såsom omsorgssvigt og pligt, integration, diskrimination, tilhørsforhold, vrede, resocialisering m.fl.

Der er indregnet Q & A session i foredraget.

Jeg belyser hvad, hvordan, hvornår og hvorfor, det hele gik så galt.

I denne pakke tager vi et spadestik dybere ned i min historie. Jeg vil belyse, hvad det vil sige at gå fra indsat til ansat og komme nærmere ind på de udfordinger der har været på min vej. 

Du bliver klogerepå, hvordan det påvirkede mig at vokse op uden rollemodel og være splittet mellem to kulturerer. Jeg har følt mig ekskluderet og søgt mod fællesskabet i de håde gademiljøer. Jeg giver dig svar på, hvad jeg gjorde for at vende tilbage på rette spor. 

Med udgangspunkt i min livshistorie berøres emner såsom omsorgssvigt og pligt, integration, diskrimination, tilhørsforhold, vrede, resocialisering m.fl., hvortil jeg byder ind med råd og anbefalinger. Publikum præsenteres for cases samt dertilhørende dialog.

Der er indregnet Q & A session i foredraget.

Ali Najei

Gennem livets faser

Kr. 20.000
  • En anekdote om mit liv fra barnsben, til teenageårene, til voksenlivet. Beskrivelse af motivation, ambition og vision.
  • Varighed: 60 min.

  • Prisen er ekskl. moms

Hård kærlighed og opvækst

Kr. 30.000
  • Du tages med på en rejse, hvor hård kærlighed, usikkerhed,  overtrædelse af straffeloven og vold var en del af dagligdagen. 
  • Varighed: 120 min.

  • Prisen er ekskl. moms

Skræddersyet

Kr. Varierer
  • Med denne pakke kan du få et skræddersyet foredrag. Send en forespørgsel med dine ønsker og få svar på din henvendelse.
  • Varighed: Selvvalgt

  • Prisen er ekskl. moms

Jeg mistede mig selv, da jeg prøvede at tilfredsstille de andre...

I dag har jeg mistet de andre, i forsøget på at finde mig selv

Adresse: Energivej 30 · 2750 Ballerup | Telefon: 51 81 52 40 
Email: info@alinajei.dk | CVR nr.: 40046437